Cykelfest 10 juni 2017

Vi kan nu meddela att det är dags för den årliga cykelfesten.

För er som inte har varit med förut så kan vi kort berätta att det är en annorlunda förfest där vi under aftonen/kvällen förflyttar oss med hjälp av cykel och äter förrätt, varmrätt och efterrätt hos varandra. Alla anmälningar sker parvis (dock kan man para ihop sig hur man vill). Alla par kommer att bli tilldelade en måltid som ni kommer att bjuda två andra par på. Det kommer att bli olika par som ses vid varje måltid.

Vi kommer att starta med festligheterna kl 16.00 då vi träffas i framtiden där det bjuds på älkomstdrink och kuvertutdelning. Efter avslutad förrätt, varmrätt och efterrätt fortsätter vi kvällen gemensamt hos Micke och Maria Lundström. Kostnad: 100:- / hushåll (+ inköp av ingredienser till den rätt man ska bjuda på)

Anmälan sker genom swishbetalning av deltagaravgift till 0703-191072 (Maria Lundström) eller genom kontantbetalning samt att ni skickar ett mail till cykelfest.kusmark@gmail.com

I mailet vill vi att ni skriver namnen på bägge deltagarna, kvällens adress, mobilnummer, om någon av er har någon födoämnesallergi samt vilket datum ni har betalat in. Betalning = Anmälan. Anmälan är bindande. Betala gärna så fort som möjligt, dock senast den 29 maj. Inga återbetalningar vid återbud.


Efter anmälan kommer vidare info via mail. Då kvällen inte är alkoholfri så har vi en åldersgräns på 18 år. Ingen alkoholförsäljning kommer att ske, medtag därför egen dryck.

Vid frågor kontakta: Elin Forsberg 0761-064114 eller Maria Lundström 0703-191072